Casa Magazin: Un chalet inspirat din Alpi și ridicat la Bran

0
60
1_3_710_1637170617_00493_fav

Cunoscute sub numele de “chalets”, cabanele inspirate din Alpi Francezi, Italieni sau Elvețieni au devenit în timp un concept.  Altfel spus, cabane luxoase, integrate în natură, care oferă priveliști de poveste asupra crestelor înzăpezite. O astfel de căsuța există și în România.

Căsuța de doar 55 metri pătrați dispune de 2 dormitoare, living, baie, bucătărie, terasă cu grătar și șemineu, grădina proprie și grădină comună. Pentru că priveliștea este extraordinar de importantă suprafețele vitrate sunt mari.

Stilul de amenjare chalet presupune că toate materialele utilizate la interior să fie naturale, ecologice. Toate obiectele și mobilierul sunt  fără sofisticări elaborate cu texturi calde, oferite de lemnul natural și piatră.Simplu dar estetic, interiorul unui chalet alpin trebuie să ofere acea atmosfera “cozy” care te invită la un vin fiert în față focului.

Deși până acum nu există un concept unic despre aspectul interiorului într-un stil chalet, acesta este foarte cunoscut. Incorporează caracteristicile unor tendințe conexe, cum ar fi minimalismul scandinav, retro, vintage și shabby chic.  Are ceva de inspirație franceză și dorința de a trăi luxos italiană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.