Scări din paleţi reciclaţi

0
88
1_3_774_1642594097_01649_fav

Știți paleții, sunt structurile alea din lemn făcute special pentru transportul de mărfuri. Pentru cineva cu imaginație, acești paleți pot fi o sursă de inspirație deosebită pentru obținerea unor părți din mobilier absolut încântătoare.

Refolosirea paleţilor pe post de obiecte de decor te ajută să obţii un stil industrial de-a dreptul ecoresponsabil. Foarte uşor de refolosit sau de reciclat, paleții sunt din ce în ce mai populari. Cu ei se pot realiza piese de mobilier, pereţi vegetali, piscine, cutii cu nisip şi chiar şi… scări pline de clasă.

Păleţii reciclaţi nu au nevoie de prea multe transformări şi se pot adapta oricărui spaţiu oferind cele mai originale răspunsuri tuturor nevoilor. Sunt practici, economici, sunt un material rezistent, uşor de găsit. Dacă îţi doreşti să realizezi şi tu o scară din lemn, la cele mai mici preţuri, alege păleţii reciclaţi.

Scările realizate din paleţi reciclaţi sunt cea mai originală idee. Deci atunci când îţi pui creativitatea şi îndemânarea la muncă, rezultatul este unul excelent. Nu trebuie astfel să cheltui sume astronomice pentru a conferi un look actual scărilor şi interiorului casei tale.

Imaginează, decorează, reciclează…

Foto: pinterest.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.