Video Amenajare scandinavă by Simetrica Design

Amenajare scandinavă by Simetrica Design

Scopul designului interior de tip nordic este acela de a te face să te simți confortabil, de a oferi căldură și ceea ce americanii numesc  ”coziness”, iar nordicii ”hygge”. Acasă, confort, relaxare, căldură și intimitate, toate se întâlnesc în încăperile în stil scandinav, in materialul video vă prezentăm o amenajare în acest stil dar cu ceva influențe industriale realizată de arhitect Virginia Dumitru si Anca Ivan.

În această amenajare stilul scandinav nu este reprezentat doar de pereți albi, încăperi luminoase, mult lemn și funcționalitate. Sunt atâtea alte detalii ce construiesc decorul, pentru realizarea interioarelor practice, versatile, potrivite pentru orice activitate estenevoie de simplitate. De lipsă aglomerării și ornamentelor.

Este o combinație de eleganță, rustic, practic și sofisticat, ceea ce face din această amenajare una contemporană. Liniile simple și materialele naturale fac din acest stil unul apropiat, intim, potrivit tuturor gusturilor. În plus designerii nu au uitat să spargă rutină cu ajutorul decorațiunilor care sparg tonurile neutre.

Stilul simplu și funcțional ușor masculin a fost îndulcit cu ajutorul unor draperii diafane, arhitecții au adăugat decorațiuni realizate chiar de ei de inspirație industrială care dau un plus designului. 

 

 

 

Comenteaza