Video Idei pentru case mici

Idei pentru case mici

Casele mici de pana 100 mp un nou trend.

Vești mari, sau, de fapt, mici, oameni buni! A trăi pe picior mare este oficial un lucru din trecut. Mutare într-o casă mai mică, în special de tipul modern de fermă este mai mult decât o tendință,  este o alegere de stil de viață pe care românii din din marile orașe o fac din ce în ce mai des. 

Cu denumiri că “work from anywhere” sau pe scurt “workation”  acesta este un trend care s-a dezvoltat din ce în ce mai mult mai ales din cauza pandemiei, când oamenii și-au dorit să lucreze de acasă dar cu ceva mai mult spațiu și grădina proprie. Astfel casele de tipul micilor ferme moderne au devenit nouă modă a anului 2021. 

În acest articol va prezentăm câteva ideei de locuințe de dimensiuni reduse dar  foarte apreciate din care să va inspirați. 

Ideei pentru case mici

Sursa foto: https://www.countryliving.com/ 

Casele mici sunt mai mult, decât o simplă posibilitate; sunt o decizie foarte bună care așteaptă să se întâmple, mai ales dacă ne gândim la costuri și design. Pentru că spațiul util este mic este nevoie de organizare și ingeniozitate, în plus pentru cei care se gândesc să își construiască de la 0 o astfel de casă trebuie să știe de la început exact ce vor și care sunt functionaitatile unei astfel de locuințe.  Astfel de case pot fi construite rapid, cu un buget redus sau pot fi proiecte pe care să le renovati în timp, dacă în curtea bunicii aveți o magazie ea se poate transformă rapid într-o căsuța din povești. Mai jos regăsiți câteva exemple pitorești cu astfel de locuințe. 

Ideei pentru case mici

Ideei pentru case mici

Ideei pentru case mici

Si daca vreti si mai multa inspiratie puteti vedea aici  peste 64 de modele de casute.

Iar daca vreti sa vedeti cum arata interiorul unei astfel de case si cum este sa traiesti intr-un asfel de spatiu puteti vedea mai jos: 

Sursa foto: www.countryliving.com 

Comenteaza