Casa Magazin: Cum amenajezi un apartament pentru inchiriat

Casa Magazin: Cum amenajezi un apartament pentru inchiriat

Dacă investești într-un apartament pentru închiriat pe termen lung, o idee de a obține o sumă lunară mai mare e să îl oferi gata amenajat. Cel mai probabil vrei să îl faci să se preteze pentru diferiți chiriași, dar să aibă și „acel ceva” care să-l facă dezirabil.

Pentru ca este vorba de o locuinta care urmeaza sa fie inchiriata, amenajarea trebuie să se încadreze într-un buget rezonabil, dar să nu necesite reparații frecvente; să cucerească la prima vedere, dar și să fie confortabil pe termen lung.

Principala întrebare pe care trebuie să o pui atunci când amenajezi o locuința pentru închiriere este: cum faci să satisfaci așteptările tuturor posibililor chiriași? Tocmai in idea ca acest spatiu isi va schimba in timp locatarii, este bine ca designul ales sa fie unul cat mai neutru. Dormitorul este o încăpere căreia trebuie să-i acorzi multă atenție, iar patul trebuie să pară spațios și confortabil, motiv pentru care este indicat este să alegi un model cu o tăblie supradimensionată. Pe lângă șifonier, o comodă în plus pentru haine va fi apreciată. Rezultatul pe care trebuie să-l urmărești este acela de a crea un spațiu atractiv pentru orcine îi calcă pragul. Ține cont de faptul că vor dori să închirieze oameni de toate vârstele, cu orizonturi culturale diverse și, evident, cu gusturi și nevoi diferite.