Despre Mine

Sunt Adriana Chira, fondatoarea acestui mic spațiu virtual unde împărtășesc pasiunea mea pentru Design si Moda. Aici, explorăm împreună lumea fascinantă a acestora și descoperim cele mai noi tendințe, sfaturi practice și povești inspiraționale.

Ceea ce mă motivează în fiecare zi este pasiunea mea pentru arta. Îmi place să explorez diverse aspecte ale acestui domeniu și să împărtășesc cunoștințele și experiențele mele cu comunitatea online.

Pe acest blog, vei găsi articole captivante și informații utile, precum și ghiduri practice, idei de design și recenzii ale celor mai noi produse și tehnologii din domeniu. Împreună, vom naviga prin lumea minunată a artei de decor, explorând fiecare aspect și aducând inspirație și creativitate în fiecare postare.

Îți mulțumesc că ești aici și te invit să te alături călătoriei noastre captivante în universul designului interior!

Cum a devenit asta viata mea?

Încă de când mă pot gândi, întrebarea <<Cum a devenit asta viața mea?>> a fost una care a răscolit adânc în sufletul meu. Parcursul nostru prin această călătorie numită viață este plin de momente care ne definesc și ne modelează într-un mod unic și personal. Este fascinant să privești înapoi și să urmărești firul evenimentelor care au adus până aici. Fiecare alegeri pe care le-am făcut, fiecare victorie și fiecare înfrângere au contribuit la crearea acestei povești fascinante care este viața mea.

Scopul călătoriei este să reglezi imaginația cu realitatea, și în loc să te gândești la cum ar putea fi lucrurile, să le vezi așa cum sunt.

Samuel Johnson

Am fost influențat de o mulțime de factori – familia mea, prietenii, experiențele de viață, pasiunile mele și chiar și întâlnirile întâmplătoare cu oameni și locuri. Toate acestea au jucat un rol crucial în definirea identității mele și în modelarea direcției pe care am luat-o. Dar chiar și în mijlocul tuturor acestor întrebări și incertitudini, am descoperit bucuria și frumusețea fiecărei etape a călătoriei mele. Fiecare obstacol depășit și fiecare reușită sărbătorită m-au făcut să realizez că viața este despre călătorie, nu doar despre destinație.

  Pasiunea pentru scriere si comunicare

  Experientele personale si calatoriile

  Dorinta de a inspira si conecta