Casa Magazin: Cum se fabrica acoperisurile metalice

Casa Magazin: Cum se fabrica acoperisurile metalice

Casa Magazin a mers in fabrica Novatik pentru a vedea cum se fabrica acoperisurile metalice. Acest tip de invelitori este unul dintre cele mai folosite in Romania.

Acestea ofera multe avantaje si au un ciclu de viata mai lung fata de materialele clasice. Astazi mergem in fabrica, pentru a vedea cum iau nastere aceste elemente importante de constructie dar si ce avantaje ofera. Fie că vorbim despre un acoperiș din tablă prefălțuită sau din țiglă metalică în panouri mici sau acoperite de rocă vulcanica, calitatea acestora depinde de foarte multi factori.

 

Dupa stocarea materiei prime in conditii optime, in faza de productie se trece la debitare si tratarea materialului in functie de tipul si de invelitoare metalica care se produce. Tocmai pentru a avea o rezistenta sporita la intemperii, unul dintre procesele extrem de importante prin care trec invelitorile metalice este adaugarea protectiei anticorozive. Prin adaugarea finisajelor cu Zinc Magneziu se obtine o durabilitate ridicata in timp si rezitenta in fata fenomenelor meteo extreme.

Pentru mai multe informatii despre design, arhitectura si nu numai ne gasiti si pe: https://www.casamagazin.ro/emisiunitv/

https://casacd.ro/

Share and subscribe pe canalul de YouTube : @COOL LIFE CHANNEL

https://www.facebook.com/casamagazin

https://www.instagram.com/casacd.ro/

https://twitter.com/CasaMagazin

Mai multe sfaturi de la Victor pe canalul sau de YouTube: @VICTOR GROSU