Lucrezi de acasă? Fa-ți un birou de… perete

Lucrezi de acasă? Fa-ți un birou de… perete

Dacă lucrezi de acasă cu siguranţă te-ai lovit de problema spaţiului atunci când vine vorba despre așezarea unui birou. Birourile de perete sunt alternativa perfectă în ceea ce priveşte economisirea spaţiului şi totodată oferă un aspect modern încăperii.

Biroul poate fi instalat la orice înălțime, ceea ce permite ajustarea acestuia pentru a se potrivi nevoilor. Unele modele includ chiar și un spațiu de stocare foarte practic. Au compartimente laterale cu rafturi detașabile, care sunt excelente pentru difuzoare și alte dispozitive și accesorii electronice, precum și pentru cărți și alte articole.

Birou de perete

Vestea bună este că birourile de perete sunt disponibile într-o mare varietate de modele şi culori. Din lemn, plastic sau metal, rustice, elegante sau moderne, pentru adulţi sau copii, birourile care se prind în perete sunt piesele de mobilier ideale pentru un spaţiu mic şi au devenit extrem de căutate de locuitorii de la bloc care integrează mai greu un birou în apartament sau garsonieră.

Anumite birouri de perete sunt pliabile şi se transformă în dulapuri suspendate ingenioase atunci când se încheie lucrul. Altele se pot transforma în măsuţe în care se poate depozita cu uşurinţă calculatorul sau imprimanta.

Iată câteva modele de birouri montate în perete care să vă inspire în amenajarea propriei locuinţe!