PlanRadar digitalizează managementul de șantier

PlanRadar digitalizează managementul de șantier

PlanRadar, liderul tehnologiei europene pentru digitalizarea documentației și a comunicațiilor în proiecte imobiliare, de construcții și inginerie, și-a lansat oficial a serviciile sale în România.

Fondată în anul 2013, în Austria, compania PlanRadar furnizează aplicații pentru digitalizarea proiectelor de construcții și imobiliare în peste 55 de țări. PlanRadar a asigurat primele contracte în România cu Bog’Art, PrimeKapital, Porr, Strabag și Workspace Studios.

Platforma PlanRadar este o soluție SaaS, care operează și gestionează în cloud atât documentația de construcție, cât și urmărirea tuturor proceselor în proiectele imobiliare. Utilizatorul platformei încarcă planurile proiectului și poate semnala defecte observate pe șantier sau poate introduce sarcini direct prin intermediul smartphone-ului sau tabletei pe plan și apoi le poate comunica sau delega către membrii echipei de proiect (colegi din echipa, furnizori, parteneri etc.).

PlanRadar operează în cloud, astfel încât proiectul poate fi urmărit de beneficiari din faza de proiectare până în faza de predare.

Tehnologia bazată pe mobil sau tabletă conectează biroul cu șantierul și aduce claritate privind sarcinile zilnice pentru toți membrii echipei, performanțele și așteptările, stadiul resurselor și evoluția în timp real a proiectului. Întreg fluxul de comunicare și de lucru este documentat în cloud, unde poate fi urmărit sau descărcat pentru monitorizare, revizuire, raportare.

Utilizatorii pot utiliza în platformă 16 limbi simultan, inclusiv limba română.

Evident, pandemia a accelerat în cele din urmă digitalizarea sectoarelor de construcți și imobiliare, iar în următorii ani jucătorii săi vor arăta un interes special în soluțiile inovatoare care le permit eficientizarea proceselor și optimizarea costurilor.

Odată cu lansarea oficială în România, PlanRadar oferă posibilitatea de a testa gratuit platforma timp de 30 de zile, accesând https://www.planradar.com/ro/registration/.