Un truc de design interior: panourile 3D

Un truc de design interior: panourile 3D

Designerii știu că un singur perete poate schimba totul. În loc să îl treceți cu vederea, priviți peretele ca pe un canvas alb care așteaptă să fie îmbrăcat în artă.

Pentru asta, se găsesc deja, e drept, mai mult prin Occident soluții noi. Una dinte acestea sunt panourile 3D. Artistice, durabile, complimentează orice încăpere, de la living, la dormitor, bucătărie, hol, birou sau baie.

Desigur, designul deosebit le recomandă în special pentru stilurile de amenajare moderne. Pot fi folosite pentru a acoperi toți cei patru pereți, pot decora tavanul sau pot accentua un singur perete, în întregime sau parțial, oferind de fiecare dată un efect aparte.

Cu modele în relief, panourile 3D oferă o dimensiune suplimentară zidurilor. Prin jocul de lumini și umbre, creează un sentiment de adâncime și iluzia optică de spațiu mai mare.

Aceste panouri sunt vopsibile, ușor de instalat și ecologice, fiind confecționate din fibră de trestie de zahăr. În Statele Unite ale Americii noua găselniță este considerată unul dintre cele mai inovative produse de decorare din categoria eco-friendly.

Fiecare panou are o dimensiune de 50cm/ 50cm și este ușor de instalat. Un conține, de regulă, 12 panouri decorative care acoperă un total de 3 metri pătrați de perete.

Gama este atât de variată, modelele variind de la cele clasice, la cele moderne sau funky. Panourile 3D pot fi vopsite cu vopsea acrilică sau cu solvent de orice culoare, în nuanțe care se îmbină perfect cu restul decorului.

Panourile decorative pot fi folosite atât pentru spații rezidențiale, cât și în hoteluri, restaurante, birouri sau spații comerciale.