5 modele de plafoniere, ca să te inspiri!

5 modele de plafoniere, ca să te inspiri!

Vreți, nu vreți, plafoniera rămâne un obiect delicat care combină aproape perfect funcționalitatea cu designul ușor de remarcat de musafirii tăi.

Un melanj puternic între practic și estetic, plafonierele se pretează la orice stil, că e retro, minimalist, șic sau natural, ele se impun cu ușurință în orice camera, ba chiar și în baie sau debara.

Până nu demult, plafonierele erau preferate pentrun a ilumina un spațiu restrâns, lipsa de loc fiind cea care dictat alegerea corpului de iluminat. Apoi, s-a observat cât de practică este o plafonieră în locul unei lămpi clasice, suspendate. Și uite așa, plafonierele au început să se impună în mai toate spațiile, fie prin înmulțirea lor, fie prin mărirea capacității de iluminare.

Unul dintre marile avantaje ale plafonierelor este faptul că pot fi chiar obiecte de artă, de un design spectaculos, după cum ne interesează să ne reprezinte.

În imagini, vă prezentăm cinci plafoniere ce v-ar putea inspira pentru o alegere mai curajoasă a obiectelor de iluminat.