Casa Magazin: Amenajare cu plante stabilizate by Inga Bunduche

Casa Magazin: Amenajare cu plante stabilizate by Inga Bunduche

Culoarea are un rol central in designul interior, pe langa iluminat este al doilea factor care determina atmosfera. Un apartament de doua camere a fost transformat total, intr-un spatiu cald si primitor  de catre  designerul Inga Bunduche.

 

 

Inainte de inceprea oricaror lucrari, benificiarii si designerul au  avut mai multe discutii in care au stabilit exact ce isi doresc si ce asteptari au.

Panoul de sticla are dubla functionalitate, inchide bucataria dar in acelasi timp da senzatia de spatiu continu, amplificand livingul.

Un alt artificiu estetic dar foarte practic este panoul decorativ din spatele televizorului, in spatele caruia au fost ascunse cablurile electrice.

Spatiul limitat a fost exploatat la maxim prin  adaugarea unor piese de mobilier cu dubala functionailtate, cum ar fi canapeaua modulara  care poate transforma livingul in camera de oaspeti. Desi apartamentul are doar doua camere a fost dotat si cu un semineu.

Conceptul din living se continua si in  hol, unde peretele a fost imbracat cu riflaje din lemn, facandu-se astfel trecerea dintre spatiul de zi si cel de noapte.

Interventiile designerului in baie au fost minime.  S-a pastrat  gresia si fainta originale, dar au fost adaugate note din natura prin utilizarea creativa a plantelor stabilizate. Camera preferata a fost dormitorul, care a si fost punctul de pornire a intregii amenajari.

Pe lângă stilurile principale de amenajări, cum sunt modernul și clasicul, sunt la modă, periodic, diferite tendințe. De aceea este indicat ca o amenajare sa reflecte personalitatea locatarilor si sa ii reprezinte.