Casa Magazin: O demonstratie de design premium by Victor Grosu

Casa Magazin: O demonstratie de design premium by Victor Grosu

Un imobil de lux este caracterizat si de o locatie pe masura. Apoi, fiecare colt exprima ceva, fiecare detaliu este o opera de arta, cromatica se sutine si se completeaza iar finisajele sunt pretioase. Acestea sunt caracteristicile unui proiect premium realizat de arhitectul VICTOR GROSU, prezentatorul Casa Magazin.

Intreaga amenajare a pornit de la preferintele beneficiarului. Spatiul combina perfect functionalitatea cu esteticul. Living-ul open space este separat de bucatarie cu ajutorul unei insule din material compozit iar obiectele de decor nu fac decat sa evidentieze finetea materialelor.

Un exemplu care aduce o nota avangardista este rama luminata dintre living si bucatarie, inspirata din lucrarile pictorului Kazimir Malevich. Spatiile nu sunt aglomerate, formele sunt simple, drepte, completate de textura peretilor si imblanzite de finisajele high-end.

Sistemul de iluminat a fost regandit total, astfel au fost create scafe si spoturi care amplifica functionalitate tinand cont de tipul de atmosfera pe care benficiarul o doreste.

Absolut toate piesele de mobilier au fost realizate la comanda iar designul se compune intr-o ordine perfecta. In amenajarile premium fiecare aspect este important tocmai de aceea spatiile de depozitare au fost ascunse prin artificii estetice. Amenajarile de lux nu numai ca folosesc materiale pretioase dar acorda extrem de multa atentie detaliilor. In astfel de interioare nu veti vedea niciodata cabluri sau obiecte care nu se integreaza perfect in decor.