Casa Magazin, episodul 6

Casa Magazin, episodul 6

Design-ul de interior nu este doar un “moft”, ci este o nevoie. Căminul tău este cel care îți oferă liniștea și relaxarea pe care o cauți la sfârșitul zilei. O atmosferă plăcută are la baza detalii atent create iar diferența între o amenajare reușită și una mai puțin reușită stă tocmai in aceste detail. In editia cu numarul sase Casa Magazin vorbim despre detaliile care fac diferenta.

Subiectele din editia cu numarul sase Casa Magazin sunt :

Un spațiu devine acasă când te înconjori de lucrurile care îți plac, fie ele finisaje, mobilier sau accesorii. Este și povestea unui apartament duplex din cartierul Floreasca.

Când iei decizia  să construiesti o casă, principala îngrijorare este bugetul – cum să procedezi, astfel încât să te coste cât mai puțin. Ne  explică  specialistul, Casa Magazin, Daniel Tudor.

Cum să selectezi designerul de interior dar și care este prețul corect pe care trebuie sa il plătești pentru serviciile sale ?   Va răspunde la aceste întrebări arhitectul Victor Grosu.

Black Friday înseamnă ziua în care magazinele oferă cele mai mari discount-uri din an, despre acest concept dar și cum puteți profita de el.

Este celebru pentru formele sale minimaliste și proiectele atipice care au în centru natura. Arhitectul American, Marc Thorpe ne-a vorbit în exclusivitate despre complexul “off the grid” pe care l-a realizat în România.