Casa Magazin, amenajare vila care a pornit de la o masa inteligenta si culoarea verde

Casa Magazin, amenajare vila care a pornit de la o masa inteligenta si culoarea verde

In editia cu numarul opt Casa Magazin a fost prezentata amenajarea unei vile pentru o familie cu trei copii. Designul a fost realizat de catre Camelia Radu. Casa ideală este pentru fiecare familie alta, adică niciodată un singur model de casă nu va întruni toate cerințele, nevoile, aspirațiile tuturor.

Va prezentam amenajare unei locuinte ai carui beneficiarii sunt o familie tanara cu trei copii si a caror solicitare a fost cromatica. Linia amenajarii a fost data de utilizarea unui mix de elemente din stilurile clasic si minimalist. Intregul design a avut ca punct de pornire cateva obiecte de mobilier printre care si o masa dotata cu tehnologie smart care troneaza in living.

Cromatica este una vesela care imbina tonurile de verde si albastru imblanzite cu nunate pastel. Daca parterul este destinat zonei de zi la etaj au fost amenajate dormitoarele. Scara face trecerea catre un stil mai clasic iar aici formele rotunde sunt contrabalansate de liniile drepte ale mobilierului. In dormitorul matrimonial, obiectul de referinta al designului este patul verde.

Camera copiilor a fost transformata intr-o poveste, iar spatiul alocat este unul destul de generos. Aici spatiile de depozitare au fost gandite cu foarte multa atentie si integrate intelligent in obiectele de mobilier. Baile si bucatria sunt si ele integrate cu multa grija in design, asigurandu-se continuitate prin utilizarea inteligenta a culorilor dar si afinisajelor.

Pentru mai multe informatii despre design, arhitectura si nu numai ne gasiti si pe:

https://www.casamagazin.ro/emisiunitv/

https://casacd.ro/

Share and subscribe YouTube : @COOL LIFE CHANNEL

https://www.facebook.com/casamagazin

https://www.instagram.com/casacd.ro/

https://twitter.com/CasaMagazin

Mai multe sfaturi de la Victor pe canalul sau de YouTube: @VICTOR GROSU