Decorațiunile pentru nuntă pot fi simple, dar de mare efect!

Decorațiunile pentru nuntă pot fi simple, dar de mare efect!

Ceremonia este punctul central al unei nunți. Aici, fiecare detaliu trebuie gândit. Altar, intrare, iluminat, podea, scaune, la toate trebuie să te gândești din timp, din care cauză ți-am pregătit câteva idei de senzație, numai bune să încălzească inimile participanților.

Nu lăsăm, așadar, nimic la voia întâmplării. Iar pentru o petrecere pe care invitații tăi nu o vor uita curând, mizează pe un decor ieșit din comun.

Confetti de casă, din flori uscate în fața Primăriei, mobilier vintage care poate fi instalat în grădină… lasă-ți imaginația și dorințele să vorbească de la sine!

Dacă ceremonia se petrece afară, poți folosi un covor mare pe jos, în spirit boem, sau chiar o masă din lemn care servește drept altar… Vor da un aer original, de-a dreptul unic, ceremoniei.

Dacă cermonia se petrece indoor, nu supraîncărcați ambientul, puteți crea atmosferă deosebită cu ajutorul micilor detalii care vor face toată diferența. Spre exemplu, paleții din lemn se transformă în panouri care ghidează mesenii, iar florile de câmp pot fi sunt îmbrăcate în hârtie artizanală.

Idei de mare efect

  • Așezați coșuri pline cu miresme din natură pentru a înflori ceremonia de nuntă. Cu un buget de-a dreptul minimal.
  • Aduceți o notă provensală ceremoniei de nuntă prin ramuri verzi și citrice, atașate de fiecare scaun.
  • Așezați un covor de hol, ca cel pentru ceremoniile de la Cannes.
  • Gândiți-vă la petalele uscate ca fiind cele mai bune confetti pentru sfârșitul ceremoniei.
  • Folosește banchete vintage pentru o atmosferă mult mai tandră.
  • Instalați o ușă, o de intrare înflorată pentru a delimita spațiul dedicat ceremoniei și a ”deschide” viitorul mirilor.

Foto: pinterestviaelle.fr