Dormitorul în care te simți bine

Dormitorul în care te simți bine

Se spune că ne petrecem 25 de ani din viață dormind și, dacă adăugăm timpul în care lenevim în patul nostru, suma devine impresionantă în final.

Iată, deci, un motiv întemeiat ca să alegem un pat confortabil și să facem camera noastră propice pentru relaxare. Noptiere la înălțimea potrivită, culorile pereților, cearșafuri de in… dați tonul care vă îmbie. Pentru a vă ajuta în amenajarea dormitorului iată câteva idei deosebite.

Culoarea a devenit esențială și în dormitoarele noastre. Acum, ne acoperim și pereții în culori la modă. Ecru, mov, verde sau chiar muștar, dau culoare nopțiilor noastre. Mai mult, culorile s-au mutat și pe perne, jucându-se delicat în lumina veiozelor. Nu uitați și de plantele verzi, ca să dormiți mai bine.

Și, reevaluați-vă ideile despre decorațiunile specificie stilului clasic. Apoi, puteți să amestecați cu ușurință modernitatea și clasicismul pictând, de exemplu, pereții într-un verde salvie sau într-un albastru intens, uneori mărginit chiar de negru.

În plus, pentru a face ordine, trebuie să te gândești la funcționalitate mai presus de toate. Iar dormitorul nu face excepție de la această regulă. Cu cât circulația în jurul patului este mai fluidă și cu atât accesul la depozitare este mai ușor, cu atât mai practică va fi camera.

Când vine vorba de amenajare, pentru a varia de la patul etern sprijinit de perete, acesta poate fi deplasat sau poziționat în mijlocul camerei, eliberând astfel spațiu serios, care poate deveni, ocazional, chiar un dressing deschis. Atenție, putem și să ocupăm și spațiul de sub pat cu cuti de depozitare.

Foto: pexels.com