Hotel pentru… îngrijirea plantelor.

Hotel pentru… îngrijirea plantelor.

Când plecăm în vacanţe pe o perioada mai lungă, avem obiceiul de a lăsa casa în grija unui apropiat. Iar sarcina este clară: nu uita să uzi florile. Iubitorii de plante decorative au o nouă alternativă – să le ducă la un hotel special pentru ele. Deocamdată, doar britanicii se bucură de acest serviciu, însă cererea este uriaşă. Peste 100 de oameni au rezervat în avans

Freddie Blackett, fondatorul hotelului spune că ”Este o problemă cu care s-au confruntat foarte mulţi oameni! Pleci în vacanţă şi îţi faci griji pentru cum o să arate plantele tale când te întorci acasă”.

Doritorii au făcut deja rezervări în avans pentru hotelul plantelor

Lumină suficientă, temperatură optimă şi apă atât cât e nevoie. Sunt condiţiile propice pentru dezvoltarea plantelor. Însă la hotel, au parte de un răsfăţ demn de cinci stele.

Freddie Blackett, fondatorul hotelului spune că oferă servicii de lux pentru toate plantele. ”Relaxare şi un tratament SPA şi masaj zilnic la suprafaţa frunzelor pentru a ne asigura că nu se pune praful şi de asemenea, ne asigurăm că rămân într-o formă excelentă atunci când proprietarul se întoarce să le ia înapoi”, subliniază englezul.

Nici muzica nu le lipeşte. Melodiile ritmate par a fi pe placul oaspeţilor verzi. Condiţiile i-au incantat pe britanicii care au făcut rezervări în număr mare.

Serviciul este disponibil în nordul Londrei, iar preţurile diferă în funcţie de nevoile plantelor.

Foto: housebeautiful.com