Casa Magazin:  Mobilă pictată manual

Casa Magazin: Mobilă pictată manual

Lucrurile deosebite făcute de mână sunt foarte rare, în era digitală artizanatul aproape că adisparut, mai ales când vorbim de mobilier. Cu toate acestea mai există artiști și artizani care realizaeza adevărate bijuterii. Astăzi vă prezentăm doi artizani care realizează mobile din lemn masiv pictate manual.

Lucrurile deosebite făcute de mână sunt foarte rare, in era digitala artizanatul aproape ca adisparut, mai ales cand vorbim de mobilier. Cu toate acestea mai exista artisti si artizani care realizaeza adevarate bijuterii. Astazi va prezentam doi artizani care realizeaza mobile din lemn masiv pictate manual.

Micul lor atelier a inceput mai intai cu recondiționări de obiecte vechi, în special rame de tablouri florentine. Dar pentru că oamenii care ajungeau la ei își doreau și întrebau mobilier au decis sa incerce si acest lucru.

 

Obiectele realizate de ei de la zero sunt adevarate piese statement care merita admirate. Acestea sunt lucrate cu multa migala in culori vi care se pot potrivi in orice tip de design.

Sursele lor de inspiratie sunt decorurile de secolul XVI ( 16) ale palatelor italiene,  peiajele bucolice incarcate de romantism ale  celebrelor cottage englezesti, reproduce minutios pe portelenurile vintage. Rezultatul muncii este mai degraba o opera de arta, care spune povestea povestea artizanilor si sunt mai mult decat simple obiecte de mobilier. Pentru ca astfel de artizani sunt din ce in ce mai rari, este important sa ii apreciem. Ei trăiesc din ceea ce fac cu propriile mâini iar în fiecare obiect pe care il realizaeaza pun o parte din sufletul lor. Atfel, fiecare creatie este unica cu un design care ramane mereu la moda.