Stilul marin, mereu la modă

Stilul marin, mereu la modă

Albastru, alb, pești și dungi: am fost la pescuit după idei bune pentru un decor care adie a aer marin! De la dormitor până la sufragerie, inclusiv baia, iată o selecție de idei de decorațiuni interioare cu aroma de litoral, în toată casa.

Stilul de pe litoral nu a îmbătrânit deloc! Cel mult, continuă să evolueze. Plin de farmec, stilul marin rimează la unison celebrul duo albastru-alb.

La accesoriile tradiționale din lemn se adaugă țesătura de in, pentru un accent mediteranean. Tonurile de gri completează, de asemenea, variațiile albastre ale stilului pentru o interpretare care reînnoiește genul.

Important, stilul marin continuă să acorde loc deosebit mobilierului de exterior, invitându-l în interiorul casei. Un șifonier retro este esențial. Și, pentru a rămâne fidel decorului de la malul mării, poți alege alb și albastru încercând să le combini cu accesoriile potrivite. Nu uitați: trebuie să vă concentrați mai ales pe materialele naturale.

Uzura legată de trecerea timpului este și cea a spiritului de litoral. E musai să ne asumăm latura rustică și vara și iarna.

Modele de corăbii, geamanduri pe pereți și alte articole de pe bărci sau vapoare, poate chiar și imitații dau o valoare discretă amenajării interioare…

Un pat supraetajat simplu cu lenjerie de pat ce pare învechită, o aplicație retro, pereți albi, tot ce îți trebuie să simți că pleci într-o lungă călătorie pe mare!

Nu uitați și de nuanțele nisipului… te ajută să crezi că ești în vacanță, la mare, tot timpul…